Portes basculants metàl·liques

La porta basculant metàl·lica és d'una robustesa i qualitat immillorable, el gruix de la llepi utilitzat permet ser soldat a la seva armadura, i així obtenir una màxima seguretat

 

Portes basculants de fusta

La porta fabricada totalment en fusta és la més noble i clàssica dins la gamma de portes basculants, sense perdre valor estètic tant en la seva cara exterior com en la interior.
És una porta molt robusta, ja que és totalment de fusta, i això fa que les possibles dilatacions i contraccions respecte a l’armadura i a l’encadellat no es produeixin ja que no es mesclen diferents materials en la seva fabricació, i per això té una major durabilitat.

La porta basculant mixta de fusta (combinació d’armadura metàl·lica amb llepis de fusta) és la més ben aconseguida i acabada de totes les portes mixtes que existeixen en el mercat. Per a aconseguir aquesta fabricació es va idear la seva estructura metàl·lica en forma d’O, on en el seu interior va ajustada una barra de fusta, d’aquesta manera s'aconsegueix que les llepis de fusta puguin anar col·locades i engrapades al mateix tipus de material,d'aquesta manera aconssegueix una major resistència, i al mateix temps, fa que des de la seva part exterior no es vegi cap rebló o caragol, guanyant d’aquesta manera en seguretat i estètica.
Tant els marcs verticals com l’horitzontal són totalment de fusta, la qual cosa fa que no es vegi en el seu exterior cap part metál·lica.

 

Portes basculants d'alumini

A Balear de Portes i Automatismes tenim molt en compte que hi ha persones que desitgen tenir la seva porta de garatge sempre en perfecte estat, sense haver de fer cap tipus de manteniment. Les portes d’alumini són ideals ja que fins i tot els marcs són 100% d’alumini i per tant no necessiten cap tipus de tractament de conservació.

La porta basculant d’aluminila mateixa seguretat que les altres portes de garatge, ja que s’ha dissenyat un sistema d’encadellat amb una robustesa extraordinària. Fabricat expressament per a les nostres portes basculants, queda totalment subjecta per la part interior de l’armadura i amb cara bona també en la part interior.

 

Dissenys especials.

Les nostres portes es fabriquen a mida per a cada client, ens adaptam a les seves necessitats, oferint diferents opcions en acabats especials i la possibilitat d’automatitzar les portes per a augmentar la comoditat a l’hora d’obrir i tancar.
 

Basculants industrials

La nostra porta industrial es fabrica en xapa metàl·lica d’acer amb làmines verticals (amb acabat de diversos colors) amb sistema de paracaigudes de seguretat i amb la possibilitat de col·locar un portilló de pas en el seu interior per a la seva major comoditat.