Apilables de lona

Aquestes portes són les indicades per als tancaments industrials on es vol aconseguir una optimització de les zones de trànsit, en magatzems, cambres frigorífiques, divisions interdepartamentals, tallers, etc. Gràcies a la seva estanquitat, automatització i velocitat, amb la porta apilable de lona obtenim un millor control de pas, aïllament tèrmic, protecció dels productes i evitant també corrents d’aire.

Es poden fabricar en diversos colors o si es volen amb espiells o totalment cegues, fins i tot existeix la possibilitat d’incorporar el logotip corporatiu de la seva empresa.
 
 


Equips de barrera

A BPA sóm distribuïdors de la marca italiana BENINCA i de la marca DORMA, tenim motors per a tot tipus de portes, tant en 220V com 24V. Preparats per a un ús intensiu, sol·lucionant problemes de grans comunitats, així com equips barrera, pilons automàtics, ceps, etc. per a limitar l’espai d’aparcament.

Una de les qualitats especials dels nostres motors és que els rodaments són d’acer i els engranatges d’acer o bronze, donant-lis major consistència i durabilitat.